Resultaten

 
Resultaat 1 van 3 resultaten
 • Rekentools - Voordeel alle aard gratis woonst en energie - inkomstenjaar 2019
  Het voordeel gratis woonst hangt mee af van de indexatiecoëfficiënt voor het kadastraal inkomen. Met de bijgaande tool berekent u uw voordeel gratis woonst voor inkomstenjaar 2019, desgevallend inclusief het forfaitair voordeel voor verwarming en elektriciteit.
  Klik hier
 • Rekentools - Voordeel alle aard gratis woonst en energie - inkomstenjaar 2018
  Wie een woning ter beschikking krijgt voor privébewoning, wordt belast op een voordeel van alle aard. Dit voordeel is gelijk aan het geïndexeerde kadastraal inkomen maal een factor. Naar aanleiding van recente rechtspraak en in afwachting van een definitieve regeling bedraagt deze factor, wat inkomstenjaar 2018 betreft, voor iedereen 1 (circulaire 2018/C/57 van 15.05.2018). De regering heeft beslist dat deze factor voor iedereen 2 wordt, maar de ingangsdatum is vastgesteld op 01.01.2019 (m.a.w. vanaf inkomstenjaar...
  Klik hier
 • Rekentools - Voordeel alle aard gratis woonst en energie - inkomstenjaar 2016
  Het voordeel gratis woonst hangt mee af van de indexatiecoëfficiënt voor het kadastraal inkomen. Met de bijgaande tool berekent u uw voordeel gratis woonst voor inkomstenjaar 2016, desgevallend inclusief het forfaitair voordeel voor verwarming en elektriciteit.
  Klik hier
 
Resultaat 1 van 3 resultaten