Nieuws en advies

Op de hoogte blijven van alle nieuwigheden over de aan- en verkoop en het beheer van vastgoed is cruciaal. Onze redactie filtert voor u het nieuws uit verschillende bronnen en geeft hierover onmiddellijk toepasbare adviezen. 100% legaal en getest in de praktijk. Maar er is meer! Om direct op de actualiteit te kunnen inspelen, is er ook een newsflash zodat u geen enkele opportuniteit mist. Deze is gratis, ook voor niet-abonnees.

Referentiegids

Gedetailleerd, maar bondig, gemakkelijk te doorzoeken en te lezen. Experts houden dit naslagwerk over vastgoed dagelijks up-to-date. Bronnenmateriaal, jurisprudentie, toelichtingen, enz. helpen u om uw kennis snel te vergroten. Deze referentiegids is een perfecte aanvulling op ‘Nieuws & advies’ en andere hulpmiddelen op deze website.

Praktische gidsen

Bij het beheer, de aan- en verkoop van vastgoed wordt u geconfronteerd met heel wat praktische vragen waarbij u de juiste ‘weg’ moet kiezen. Niet zomaar de weg, maar de ideale oplossing aangepast aan uw situatie. ‘Praktische gidsen’ is uw hulpmiddel om u bij deze belangrijke beslissingen te begeleiden door de verschillende opties duidelijk voor te stellen en de juiste keuze te motiveren.

Rekentools

Handige rekenprogramma's om als vastgoedadviseur of als investeerder voor elke situatie voorbereidingsberekeningen te maken om bij de aan- en verkoop en het beheren van vastgoed de meest interessante oplossing te kiezen.

Modellen

Professioneel opgestelde documenten, formulieren en standaardbrieven om onmiddellijk te gebruiken. Bij elk model krijgt u een korte uitleg over de manier waarop u dit moet gebruiken. Gemakkelijk te personaliseren zodat u tijd en geld wint, maar toch steeds veilig aan de slag gaat.

Cijfers en tabellen

Onmisbare cijfers, tarieven en checklists voorzien van de nodige uitleg over de manier waarop u deze moet interpreteren en gebruiken. Handig gegroepeerd per thema en steeds actueel. Zo bent u er zeker van op elk moment met de juiste gegevens te werken.

E-maildiensten

Kies zelf welke overzichtelijke e-mails u wenst te ontvangen om het gebruik van deze online oplossing nog meer te optimaliseren. Wij brengen u zo op de hoogte van het meest recente nieuws, onze nieuwe adviezen en van geactualiseerde en nieuwe hulpmiddelen. Deze e-mails brengen u direct naar de online oplossing om zo snel mogelijk te kunnen handelen.